باربیکیو ذغالی بهتر است یا گازی

معرفي انواع منقل و آموزش سيخ زدن كباب

باربیکیو ذغالی بهتر است یا گازی

۱۷ بازديد


یکی از بهترین روش‌های پخت غذا، سبک باربیکیو یا کباب‌پز کردن مواد غذایی و پروتئینی است که منجر به کمترین استفاده از روغن شده و ریسک بیماری‌های ناشی از چاقی را کاهش می‌دهد.
باربیکیو در ۲ نوع ذغالی و گازی به بازار عرضه می‌شود.


باربیکیو گازی:

این کباب‌پز با گاز شهری کار کرده و روش استفاده از آن راحت است. باربیکیو گازی را با چرخاندن یک سوییچ می‌توانید به سادگی روشن کنید. ایمنی آشپزی با باربیکیوی گازی بالاست و درجه حرارت آن به دلخواه قابل تنظیم است.


باربیکو ذغالی:

مدل ذغالی برای خانه‌های حیاط دار یا در طبیعت که کشیدن گاز کاری مشکل است، انتخاب مناسب‌تری است. این مدل در انواع مختلف و با مصالح گوناگون (آجر و سنگ) قابل ساخت است.


مزایای باربیکیو ذغالی


سرعت پخت پایین: در این کباب‌پز غذا نرم و آهسته می‌پزد و به خوبی مغزپخت می‌شود.


طعم طبیعی: با کباب‌پز ذغالی تحت حرارت غیر مستقیم و طولانی مدت، طعم غذا دودی شده و خوشمزه‌تر می‌شود.
هزینه کمتر: طبخ کباب با باربیکیوی ذغالی بسیار مقرون به صرفه‌تر از باربیکیوی گازی است.


باربیکیو ذغالی یا گازی


انواع باربیکیو گازی و ذغالی در مدل‌های رومیزی و ایستاده وجود دارد. ارتفاع کباب‌پزهای ایستاده قابل تنظیم است. اینکه کباب پز ذغالی بهتر است یا گازی بیشتر به مهارت و وقت شما بستگی دارد اگر مهارت کافی در پخت گوشت با ذغال را دارید و دود زیاد شما را اذیت نمی‌کند می‌توانید از کباب‌پز ذغالی استفاده کنید.
مدل ذغالی برای استفاده در مکان‌های باز و موقعیت‌هایی است که تامین انرژی در آن از طریق گاز و برق وجود ندارد. خوبی کباب‌پز گازی این است که در کمترین زمان و بدون ایجاد دود می‌توانید غذای خود را آماده کنید. 

انواع باربیکیو ذغالی در فروشگاه آذرافروز:

باربیکیو ذغالی کابینت‌دار

باربیکیو ذغالی پایه‌دار

باربیکیو ذغالی رومیزی

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.