یکی از بهترین روشهای پخت غذا، سبک باربیکیو یا کبابپز کردن مواد غذایی و پروتئینی است که منجر به کمترین استفاده از روغن شده و ریسک بیماریهای ناشی از چاقی را کاهش میدهد.
باربیکیو در ۲ نوع ذغالی و گازی به بازار عرضه میشود.
باربیکیو گازی:
این کبابپز با گاز شهری کار کرده و روش استفاده از آن راحت است. باربیکیو گازی را با چرخاندن یک سوییچ میتوانید به سادگی روشن کنید. ایمنی آشپزی با باربیکیوی گازی بالاست و درجه حرارت آن به دلخواه قابل تنظیم است.
باربیکو ذغالی:
مدل ذغالی برای خانههای حیاط دار یا در طبیعت که کشیدن گاز کاری مشکل است، انتخاب مناسبتری است. این مدل در انواع مختلف و با مصالح گوناگون (آجر و سنگ) قابل ساخت است.
مزایای باربیکیو ذغالی
سرعت پخت پایین: در این کبابپز غذا نرم و آهسته میپزد و به خوبی مغزپخت میشود.
طعم طبیعی: با کبابپز ذغالی تحت حرارت غیر مستقیم و طولانی مدت، طعم غذا دودی شده و خوشمزهتر میشود.
هزینه کمتر: طبخ کباب با باربیکیوی ذغالی بسیار مقرون به صرفهتر از باربیکیوی گازی است.
باربیکیو ذغالی یا گازی
انواع باربیکیو گازی و ذغالی در مدلهای رومیزی و ایستاده وجود دارد. ارتفاع کبابپزهای ایستاده قابل تنظیم است. اینکه کباب پز ذغالی بهتر است یا گازی بیشتر به مهارت و وقت شما بستگی دارد اگر مهارت کافی در پخت گوشت با ذغال را دارید و دود زیاد شما را اذیت نمیکند میتوانید از کبابپز ذغالی استفاده کنید.
مدل ذغالی برای استفاده در مکانهای باز و موقعیتهایی است که تامین انرژی در آن از طریق گاز و برق وجود ندارد. خوبی کبابپز گازی این است که در کمترین زمان و بدون ایجاد دود میتوانید غذای خود را آماده کنید.
انواع باربیکیو ذغالی در فروشگاه آذرافروز: